Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DBoxll > Plugins

Plugins Discussion, CCcam Infobar Plugin at DBoxll forum; This Plugin shows : number of Clients / active Cliens, Server / connected Server and the latest number of cards. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
CCcam Infobar Plugin
Old
  (#1)
n00bkill0r
Junior Member
 
n00bkill0r's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1422
Experience: 52%

Thanks: 0
Thanked 7 Times in 3 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 38
CCcam Infobar Plugin - 23-March-2009, 13:59

This Plugin shows : number of Clients / active Cliens, Server / connected Server and the latest number of cards.

Looks like:


Code:
#!/bin/sh

URL="localhost"
PORT="16001"
USER=""
PASS=""
TEMPFILE="/tmp/cacccam.tmp"
OUT="/tmp/infobar.txt"

WUP=""

[ "$USER" != "" ] && WUP="$USER:$PASS@"

while true
do

if [ $(wget -O - "http://$WUP$URL:$PORT/" 2>/dev/null | grep -c Uptime:) -ne 0 ] ; then

	cC=`wget -q -O - "http://$WUP$URL:$PORT" | grep 'Connected clients:' | sed 's!<BR>Connected clients: !!g'`
	cA=`wget -q -O - "http://$WUP$URL:$PORT" | grep 'Active clients:' | sed 's!<BR>Active clients: !!g'`
	Server=`wget -q -O - "http://$WUP$URL:$PORT/servers" | grep 'Server connections: ' | sed 's! !!g' | awk '{print substr ($1, length($1)-1,2)}'`
	Server=`echo $Server | sed 's!:!!g'`
	CServer=`wget -q -O - "http://$WUP$URL:$PORT/servers" | grep '|..d ' | sed -n '$='`

	Cards="0"

	wget -q -O - "http://$WUP$URL:$PORT/servers" | grep '|..d ' | cut -f 1,7 -d "|" | sed 's! !!g' | sed 's!|!!g' | while read zahl ; do
     	Cards=`expr $Cards + $zahl`
     	echo $Cards > $TEMPFILE
    done

	CRD=`cat $TEMPFILE`

	echo "Cl/A:"$cC"/"$cA" Srv:"$Server"/"$CServer" Crd:"$CRD > $OUT

	rm -r $TEMPFILE > /dev/null

fi

sleep 300

done
If u want to start with ur Dbox u need to edit /etc/init.d/start_neutrino @ line 50

Code:
...ff -q -O /dev/null http://localhost:$nhttpd_port/control/standby?on ) &
else
	#LCD-Clock wird aktiviert
	[ -e /var/etc/flex/.lcdclock ] && /bin/lcdclock &
fi

[ -e /var/plugins/cccaminfo3.sh ] && /var/plugins/cccaminfo3.sh & #hier muss der Pluginaufruf rein!!!!

until neutrino -f -u ; do
	if [ -e /tmp/.neutrino_reboot ]; then
...
Download HERE

Execute to (/var/plugins/) 755 geben and start with "./cccaminfo3.sh &"
   
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to n00bkill0r For This Useful Post:
dream003 (15-February-2010), gcool (30-April-2009), hardware_joe (12-July-2009), morte (23-March-2009), tohei (02-July-2009)
Old
  (#2)
mythduck
Permanent Banned
 
mythduck's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 737
Experience: 25%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
17-May-2009, 12:55

i don`t understand that with the Code. Where on Line 50 should i write what ??
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
n00bkill0r
Junior Member
 
n00bkill0r's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1422
Experience: 52%

Thanks: 0
Thanked 7 Times in 3 Posts
Join Date: Mar 2009
Age: 38
17-May-2009, 15:50

line 50 is normally empty. But if u want to start the plugin with ur DBox/Neutrino u need to paste the code (u see down there @ line 50). If u dont want to start with neutrino u dont need to do anything

...ff -q -O /dev/null http://localhost:$nhttpd_port/control/standby?on ) &
else
#LCD-Clock wird aktiviert
[ -e /var/etc/flex/.lcdclock ] && /bin/lcdclock &
fi

LINE 50 ->
[ -e /var/plugins/cccaminfo3.sh ] && /var/plugins/cccaminfo3.sh & # <-CALLING THE PLUGIN

until neutrino -f -u ; do
if [ -e /tmp/.neutrino_reboot ]; then
...
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Alexandro77
Member
 
Alexandro77's Avatar
 
Offline
Posts: 32

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 85
Magic: 10 / 2270
Experience: 40%

Thanks: 11
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2007
05-September-2009, 20:38

Thanks for the great plugin.
I have test it on a Rudbox Neutrino (moded by Nox&Spenek).
The probel is that the /etc/init.d/start_neutrino is in the read only part of the image so it is not possible to edit it.
When I execute the plugin via telnet/shh everything is fine.
I tried to add the line in /var/etc/init but the script didnt start automatically in the next reboot.
What might be the problem?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
babylein02
Junior Member
 
babylein02's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 591
Experience: 12%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
04-October-2009, 13:29

Hmm how it works
i have a dbox2 with neutrino gli
but i get not run my cccam on it
can you help me???
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
aleks20
Banned
 
aleks20's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 160
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2006
20-November-2009, 17:35

i try this but i don't now ether how it work, if i figure out i write here
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam, infobar, plugin


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox