Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DBoxll > Tutorials

Tutorials Discussion, i need help for cccam on dbox2 /pb-enigma2 at DBoxll forum; hi all i need help whit my dbox2 , i just install the image of pb-enigma2 but i tryed to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
i need help for cccam on dbox2 /pb-enigma2
Old
  (#1)
macacojimi
Autoban_Double_Account
 
macacojimi's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3088
Experience: 75%

Thanks: 26
Thanked 26 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: eurocardsharing
Age: 41
Unhappy i need help for cccam on dbox2 /pb-enigma2 - 02-April-2009, 03:15

hi all
i need help whit my dbox2 , i just install the image of pb-enigma2 but i tryed to install cccam_2.0.10,
but the problem i cant give permission 755 thats chmod 755

i use the commande telnet=

Code:
chmod 755 /var/bin/CCcam_2.0.10
plz if you have a tuto how to install cccam on dbox2 or have the good emu , i will be so happy, and grasfull thank u ,

or another image that u use whit dbox2 philips / i ll try it

and thanks all guys
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
talenat
Banned as CardFaker
 
talenat's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 4275
Experience: 69%

Thanks: 4
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Oct 2007
02-April-2009, 03:31

does it work cccam on dbox?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49281
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
02-April-2009, 08:37

Quote:
Originally Posted by macacojimi View Post
hi all
i need help whit my dbox2 , i just install the image of pb-enigma2 but i tryed to install cccam_2.0.10,
but the problem i cant give permission 755 thats chmod 755

i use the commande telnet=

Code:
chmod 755 /var/bin/CCcam_2.0.10
plz if you have a tuto how to install cccam on dbox2 or have the good emu , i will be so happy, and grasfull thank u ,

or another image that u use whit dbox2 philips / i ll try it

and thanks all guys
with a dbox--> start with 2.06 version cccam-->

id think you will have better luck-->

also..dont try running ..more then 1 emu!

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cold007 For This Useful Post:
macacojimi (02-April-2009)
Old
  (#4)
macacojimi
Autoban_Double_Account
 
macacojimi's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3088
Experience: 75%

Thanks: 26
Thanked 26 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: eurocardsharing
Age: 41
02-April-2009, 15:44

Quote:
Originally Posted by cold007 View Post
with a dbox--> start with 2.06 version cccam-->

id think you will have better luck-->

also..dont try running ..more then 1 emu!

cold007
i ll test and try you advise , thanks alot my friend , i use only cccam emu but as i told you i cant give to bin directory folders the atribbut or permission of 755 to be read and write ,

so lets try first the cccam 2.0.6
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
macacojimi
Autoban_Double_Account
 
macacojimi's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3088
Experience: 75%

Thanks: 26
Thanked 26 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: eurocardsharing
Age: 41
04-April-2009, 22:58

yes my friend . thank u so much ! i think the dbox2 is 100/100 linux system and more , it need to reboot the system after every new intalation , and can use one emu not more .

the new problem is = i cant share my cards whit my friends , i meane ,when i put the card in sslot intern of the dbox2 philips it open the chanels for me , but its not showing any thing on cccam info, like i dont have local , and the same for my peers they dont use my local ,

may be i need a special config in ccccam.cfg ?
or some configuration in the dbox2 menu ?
plz help me !!
so thank u , and my regards for u, all the team of C.S,

thanks for helping me friend cold007

Last edited by macacojimi; 05-April-2009 at 01:05..
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
macacojimi
Autoban_Double_Account
 
macacojimi's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3088
Experience: 75%

Thanks: 26
Thanked 26 Times in 6 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: eurocardsharing
Age: 41
05-April-2009, 20:11

Quote:
Originally Posted by spiker View Post
if U have only activated cccam U can't watch channels decrypted by your card .. maybe camd2 is activated too?!

cccam does not support the internal cardreader of the dbox ... the only way to use this box as a server is an external reader connected to the com port!
thank u my friend , can u give me the correct config for the cccam to put in cccam.cfg plz? i ve mastera 3 phonixe and i want to try it whit the dbox 2 , and i have cas interface2 , usb but no way to connect it whit the box , and i want to use it on linux , but i m nubby in linux :D ;-)



ur advice make thinks clear for me , thats nice from u!!

(05-April-2009 19:24)
i use this config in my cccam.cfg and my local is jsc nilesat "*rdeto "

SERIAL READER : /dev/tts/0
TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyS3 6000000
CAMKEY: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA: /dev/sci/0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
####################
Notice:
Welcome in the shoutbox use ENGLISH only
Does your nick has this color? You still need to confirm the registration by reacting on the E-mail send to you by us.
[Today 19:54] macacojimi: i will try that , thank u again , i ll informe u whit result , i hope it will succed !!
[Today 19:54] macacojimi: ok
[Today 19:52] kapzas: then CCcam up to 2.0.11 will work with dbox2
[Today 19:51] kapzas: download old CCcam-1.7.0 and in that u will find capmtserver.ppc rename it to capmtserver and copy it to /var/bin and set attributes 755 and start the reciver and then start the CCcam
[Today 19:48] macacojimi: how and where can i find it?
[Today 19:43] kapzas: in dbox2 does not run CCcam without capmtserver
[Today 19:43] kapzas: macacojimi have u installed to your dbox capmtserver to /var/bin with 755?
[Today 19:39] macacojimi: but in my dreambox all is working well , thats why i thought it exist may be a special cccam config for dbox2
[Today 19:38] macacojimi: nothing my friend , i dont any signe in entiellment in cccam info !! :-(
[Today 19:36] kapzas: :)
[Today 19:36] kapzas: :)
[Today 19:35] macacojimi: hihihi ;-)
[Today 19:34] macacojimi: or lord kapzas ? thats good name?
[Today 19:34] kapzas: you're welcome
[Today 19:34] macacojimi: that i know 6.00 mhz for irdeto an 3.7 for viaccess !! thanks alot my dear
[Today 19:33] macacojimi: yes
[Today 19:31] kapzas: macacojimi one thing more. with irderto card u need to set from Mastera reader to 0 mode what is 6mhz other way CCcam does not reqonice the card at all
[Today 19:27] macacojimi: yes nice job, thats make things clear , thank you my friend !! thanks alot !! i m testing the config now
[Today 19:26] kapzas: if u do not have any picture, but u see the card, then u can try thise CAMKEY, CAMDATA and TRY ALL CHIDS
[Today 19:25] kapzas: and then do u have picture or not
[Today 19:24] kapzas: then see is your card detected
[Today 19:24] kapzas: PHOENIX READER PATH : /dev/tts/0
[Today 19:24] kapzas: but first try to just to add into your CCcam.cfg that
[Today 19:24] kapzas: if u have irderto zeta card u can forget to share that
[Today 19:23] macacojimi: i ll try it but want to let u know that my local is for **rdeto
Loading...

Last edited by macacojimi; 05-April-2009 at 20:58.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
khtech04
Junior Member
 
khtech04's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1362
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
Join Date: Feb 2009
Location: undisclosed
Post 05-May-2009, 16:18

using cccam with a card on a dbox2 needs either a MULTICAM or an external reader.
I both ways you need the NewCS on the dbox additional to cccam.
cccam cannot read cards on the dbox2, so the NewCS reads the Card and the cccam connects internal to NewCS and gets the carddata for decrypting channels and sharing the card.


make sure you have these files on the dbox2:

newcs
newcs.xml
capmtserver
CCcam
cccam.cfg


you might need additionals files such as camd.cardserver.o and libcrypto.so.0.9.7

i can help if you need. just send a pm

best regards

Last edited by khtech04; 06-May-2009 at 13:31.. Reason: updated
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
/pb-enigma2, cccam, dbox2


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox