Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, Easiest gbox solution? at Skystar 2 forum; Could anyone please provide me with the easiest solution of how to get gbox on a Skystar2 card on a ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Easiest gbox solution?
Old
  (#1)
sqwonk
Banned
 
sqwonk's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1431
Experience: 9%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
Question Easiest gbox solution? - 22-July-2007, 18:17

Could anyone please provide me with the easiest solution of how to get gbox on a Skystar2 card on a windows pc.
Thanks in advance.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Librarian
ECS Master
 
Librarian's Avatar
 
Offline
Posts: 10,625

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 489 / 1631
Magic: 3541 / 47876
Experience: 27%

Thanks: 502
Thanked 6,360 Times in 2,463 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: 127.0.0.1
22-July-2007, 21:26

Sure use this



If you feel the need use the button.

It is better to give than to take, to share is divine..........
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Librarian For This Useful Post:
sqwonk (23-July-2007)
Sponsored Links
Old
  (#3)
sqwonk
Banned
 
sqwonk's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1431
Experience: 9%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Jul 2007
24-July-2007, 20:13

Thank You Librarian, could you please now tell me-
In the gbox.cfg do I add/alter the IP address to be of my computer that the Skystar card is on or to the IP address of the skystar2 card?
And when creating a Dline, is it which IP address?
Thanks in advance :-)
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Librarian
ECS Master
 
Librarian's Avatar
 
Offline
Posts: 10,625

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 489 / 1631
Magic: 3541 / 47876
Experience: 27%

Thanks: 502
Thanked 6,360 Times in 2,463 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: 127.0.0.1
24-July-2007, 21:42

use the IP adres from the computer forget the virtual networkcard from the skystar, you may disable that in windows as you don't need it.



If you feel the need use the button.

It is better to give than to take, to share is divine..........
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox