Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, Iredto on SS2 at Skystar 2 forum; I have a V5.4 iredt0 card and I want to use it with my DVB card. I try iredto cam ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Iredto on SS2
Old
  (#1)
anishpsla
Member
 
anishpsla's Avatar
 
Offline
Posts: 34

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 89
Magic: 11 / 2612
Experience: 59%

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2008
Unhappy Iredto on SS2 - 20-June-2008, 20:12

I have a V5.4 iredt0 card and I want to use it with my DVB card. I try iredto cam but it didn't detect the card. So I try it with NewCS + Acamd combination. But the card have some problem to decode ECMs. Below is the log from the server

Code:
[ 14:03:19 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:03:25 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:03:38 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:03:42 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:03:58 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:04:00 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:04:50 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:05:06 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:07:06 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logout
[ 14:07:43 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logged in, client: Generic
[ 14:07:43 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:07:48 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:08:07 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:08:14 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:08:31 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:08:41 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:08:49 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:09:05 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:09:15 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:09:23 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:09:37 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:09:39 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:09:41 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:09:57 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:11:57 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logout
[ 14:12:02 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logged in, client: Generic
[ 14:12:02 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:12:46 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:13:22 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:13:39 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:13:56 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:13:59 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:14:09 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:14:31 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)

-------------------------------------------

 

-------------------------------------------

[ 14:17:19 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:17:38 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:17:54 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:18:07 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:18:28 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:18:44 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:18:49 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:19:35 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:19:39 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)

-------------------------------------------

 

 

--------------------------------------------

[ 14:20:44 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:22:44 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logout
[ 14:22:45 ] [ Newcamd:5648 ] User xxxx logged in, client: Generic
[ 14:22:45 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:22:59 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:23:08 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:23:17 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:23:35 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:23:50 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:24:37 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:24:39 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:24:41 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:24:58 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:25:15 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:25:31 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:25:50 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:26:06 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:26:09 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:26:25 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:26:40 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
[ 14:26:58 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (OK)
[ 14:27:09 ] [ Newcamd ] ECM -> xxxx (NOT OK)
As you can see, the card some time gives CWs some time not. But there is no picture on both times. What is the reason for no picture even after getting CWs from the card What is the reason for getting control words for sometime and not getting some time. I am using Phoenix interface with 6 Mhz.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
anishpsla
Member
 
anishpsla's Avatar
 
Offline
Posts: 34

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 89
Magic: 11 / 2612
Experience: 59%

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2008
29-June-2008, 18:15

No one here for helping me ?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
anishpsla
Member
 
anishpsla's Avatar
 
Offline
Posts: 34

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 89
Magic: 11 / 2612
Experience: 59%

Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2008
03-July-2008, 17:31

Still waiting for reply.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
iredto


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox