Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, Is Skystar 2 good for newcamd? at Skystar 2 forum; i know that ss2 supports cardsharing with newcamd protocol. which device do you recomend for cardsharing? dreambox 500s or ss2?...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Is Skystar 2 good for newcamd?
Old
  (#1)
emopi
Junior Member
 
emopi's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 749
Experience: 12%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 37
Is Skystar 2 good for newcamd? - 22-January-2010, 10:17

i know that ss2 supports cardsharing with newcamd protocol.
which device do you recomend for cardsharing? dreambox 500s or ss2?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50748
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
22-January-2010, 11:18

a dvb-s device does not cardshare
cardsharing is done by the CAM/EMU which is for example cccam, regardless if you have a sat card/receiver

A pc is needed for SS2, a PC uses alot more power consumption compared to a DM500

p.s. SS2 works also with cccam


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to morte For This Useful Post:
emopi (22-January-2010)
Sponsored Links
Old
  (#3)
emopi
Junior Member
 
emopi's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 749
Experience: 12%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 37
22-January-2010, 11:40

how is performance of ss2 with cam/emu for cccam or newcamd protocols?
power consumtion isnt important. the important is output for me.
can ss2 works as well as dm500?
thanks.

Quote:
Originally Posted by Morte View Post
a dvb-s device does not cardshare
cardsharing is done by the CAM/EMU which is for example cccam, regardless if you have a sat card/receiver

A pc is needed for SS2, a PC uses alot more power consumption compared to a DM500

p.s. SS2 works also with cccam
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50748
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
22-January-2010, 12:07

Performance of SS2 depends on the pc you put it in and depending on which operating system linux or windows

DM500S depends on nothing, all is fixed and just works


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to morte For This Useful Post:
emopi (22-January-2010)
Old
  (#5)
emopi
Junior Member
 
emopi's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 749
Experience: 12%

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
Age: 37
22-January-2010, 12:46

I have a computer p4 2.8 Ghz Cpu,1 GB RD ram (800 mhz) ,256 Mb Nvidia 6600 Gt graphic card, Board AsusP4T533-C. Os is winXp.
i dont have a ss2 yet. I wanna buy either ss2 or DM500S. Cost of ss2 is cheaper for me. Clone DM500S are available but i dont trust these devices. Im searching information now. I will decide it depends of user comments and internet researches.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
cragster
Junior Member
 
cragster's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 432
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2008
13-February-2010, 13:38

i have both, but although the ss2 is cheaper, dm is beter cus you just plug it in upload your server details and your done, its very easy, the ss2 you have to start messing around with flyccam and others to get it to work, also as said b4 it cost alot more to have your pc on all the time, so getting the dm will save you money in the long run, and for me the dm is more stable as its only got 1 job to do, your pc has many background services to run thus affecting your viewing, i hope ive helped you a little
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cragster For This Useful Post:
banesat (11-March-2010)
Reply

Bookmarks

Tags
good, newcamd?, skystar


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox