Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, No Hardware available at Skystar 2 forum; HI there On free Channels i got picture but on Pay channels he gives message No HArdware Available ??? Skystar ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
No Hardware available
Old
  (#1)
JimmyA3
Guest
 
JimmyA3's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
No Hardware available - 17-February-2008, 21:25

HI there

On free Channels i got picture but on Pay channels

he gives message No HArdware Available ???

Skystar 2 on WIn xp SP2 with DVDviewer and gbox plugin from Tutorial from this site

is there anyone who can help me

my Dreambox is working wel with Gbox

GreetZz
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
shalafi
ECS Master
 
shalafi's Avatar
 
Offline
Posts: 412

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 446
Magic: 137 / 12289
Experience: 87%

Thanks: 127
Thanked 492 Times in 131 Posts
Join Date: Jul 2007


17-February-2008, 22:59

Start up DVBViewer. Select Settings and then Options. Click on hardware and enable the option "Has CI module" and make sure the option "Send only encrypted Channels to CI" is disabled.


-=[ Ubuntu Linux 9.04 | VDR 1.7.9 | HVR-4000 | eHD | Wavefield T55]=-
   
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to shalafi For This Useful Post:
rowla (26-November-2010), stearno (04-July-2008)
Sponsored Links
Old
  (#3)
JimmyA3
Guest
 
JimmyA3's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
18-February-2008, 10:07

okay i will try that tonight

and other question about this

when i installed skystar 2 he works but when i restart machine he will hang at the login screen ???

what drivers do you al use ?

GreetZz

Jim

(18-February-2008 12:17)
after searching some forums

someone said like this :

when i bought the card i had the same problem.
I install drivers, and after reboot the windows hang during start.
So i remove the card boot remove drivers, install card and drivers and so on. Every time they hang.

That was what i thought. But the did not.

Try wait a very looong time. 15 mins.

After this terible pause they were continuing with boot. And now they boot normal time.


I have exactly the same problem, when I reboot after installing the drivers XP tells me it needs to check the drive, it then finds a couple of errors which it fixes continues to boot and then I get a blue screen telling it has encountered a problem and to remove newly installed devices, a reboot to last known good install restores normality,have tried to follow this post but none of the fixes detailed here work, anyone get any other ideas for me to try. I run WinXP pro SP1.

Ok. I know this isn't preferred to do as it will most likely decrease the overall preformance on your PC, but installing Windows (any OS version) WITHOUT ACPI solves about ANY strange problem with Skystar2 cards.

With Win2k and WinXP this is done by pressing F5 when the installation CD boots up and then selecting "Standard PC".

Last edited by JimmyA3; 18-February-2008 at 13:17.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
ubuntu10
Permanent Banned
 
ubuntu10's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 55
Experience: 10%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2009


16-December-2009, 23:34

i think u have to install the driver again
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox