Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, Problem with CAM in SS2 HD USB at Skystar 2 forum; Hi there everyone I've just got my SS2 HD USB, and I'm trying to get a Diablo CAM to work ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Problem with CAM in SS2 HD USB
Old
  (#1)
flash_uk
Junior Member
 
flash_uk's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
Problem with CAM in SS2 HD USB - 22-September-2008, 20:17

Hi there everyone

I've just got my SS2 HD USB, and I'm trying to get a Diablo CAM to work with it but the CAM doesn't seem to be recognised by the SS2. I'm using ProgDVB 5, and when I go to the CAM interface option in the menu it simply says "Waiting for data".

Are there some special drivers I need to install to get the CI slot to be active? I've tried the drivers from the technisat website, and also the 4.4.3 drivers.

Any ideas very welcome.

many thanks

Flash

PS - let me know if there are other facts about my setup that people need to know to help me!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
problem


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox