Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Skystar 2 > Chat

Chat Discussion, Skystar2 HD + remote control at Skystar 2 forum; I Have skystar2 hd but remote control doesnt work in dvbdream. I need plugin? Anyone can help to resolve my ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Skystar2 HD + remote control
Old
  (#1)
zoteroz
Junior Member
 
zoteroz's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 31
Skystar2 HD + remote control - 07-February-2009, 23:29

I Have skystar2 hd but remote control doesnt work in dvbdream.

I need plugin? Anyone can help to resolve my problem?

Regards
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Basilhss
Junior Member
 
Basilhss's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 604
Experience: 86%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Jan 2009
Age: 36
Wink 08-February-2009, 06:00

Quote:
Originally Posted by zoteroz View Post
I Have skystar2 hd but remote control doesnt work in dvbdream.

I need plugin? Anyone can help to resolve my problem?

Regards
You need to download and install the winlirc google it its easy
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
control, remote, skystar2


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox